Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: [SOLVED] language problem

[SOLVED] language problem 3 weeks 3 days ago #26420

  • Arno
  • Arno's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 1
In the admin and the appointment in the frontend, some content, headings and field names are displayed in German and English. see pictures.





Joomla in version 3.9.10 and PHP 7.1.30 is installed. Stand language is specified in German.
JEM version 2.2.3

Does anyone have any idea what I have to change, so that everything is displayed in German.

Thank you very much!

greeting
Arno
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Arno.

[SOLVED] language problem 3 weeks 3 days ago #26423

Did you do a clean install or is it an update?


Check if the language strings doe exists in the language file with the com_jem/language directory at your server. If it does exist then make sure that there is no language file in the general language file directory of Joomla. maybe it's looking at that file and doing so it won't take a look at the language directory that's located within the com_jem directory.

Maybe it helps by setting the debug language files to on (settings of Joomla).
(won't respond to PM)
==================================================================
running: JEM 3.x (custom version) + Joomla 3.9.1.0 + PHP 5.x
Locally: PHP 7.3.5 + Joomla 4.0.0-alpha10 + pre-alpha JEM4.x (custom)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Bluefox.

[SOLVED] language problem 3 weeks 3 days ago #26425

  • Arno
  • Arno's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 1
Hello I uninstalled the old version of JEM and installed the latest version. However, the problem with the language was already present in the old version. The language file DE is available in the JEM language folder. What is the path for the general language file directory of Joomla? Which language file do I have to delete this?

greeting
Arno

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[SOLVED] language problem 3 weeks 3 days ago #26426

  • Arno
  • Arno's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 1
Hello, I deleted the file de-DE.com_jem.ini in the directory language / DE-DE /. Now everything is displayed in German in the frontend. For the backend I have the file de-DE.com_jem.ini in the folder
/ administrator / language / DE-DE / deleted. Now everything is displayed in German in the backend.

Many thanks for the help!

greeting
Arno

problem solved

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Arno.

[SOLVED] language problem 3 weeks 2 days ago #26429

ah good to know you resolved the problem :)
(won't respond to PM)
==================================================================
running: JEM 3.x (custom version) + Joomla 3.9.1.0 + PHP 5.x
Locally: PHP 7.3.5 + Joomla 4.0.0-alpha10 + pre-alpha JEM4.x (custom)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.231 seconds

Donate

If you find JEM useful and if you use it on your site, please consider a donation to the project.

Private Messages

You are not logged in.