Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC:

The Responsive JEM 3 years 11 months ago #24402

  • Egnarts
  • Egnarts's Avatar Topic Author
  • Away
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Posts: 277
  • Karma: -3
  • Thank you received: 117
Version 1.5.1:
~ Fix in default.php of mod_teaser
~ Fix in helper.php of mod_teaser

Don't forget to update the teaser module helper.php if you changed it before!
Rosen sind rot, gelb ist die Biene, ich kann nicht dichten, Waschmaschine.
The following user(s) said Thank You: jojo12
The topic has been locked.

The Responsive JEM 3 years 11 months ago #24403

  • jojo12
  • jojo12's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3426
  • Karma: 45
  • Thank you received: 381
works fine now
on JEM 2.3.1 stable in latest Joomla (3.10.0) Protostar php7.4.15
Personally I use t4_stark template with t4_system plugin framework with bootstrap and fontawesome)
(I prefer free "Signal" or paid "Threema" instead of "Whatsapp".)
The following user(s) said Thank You: Egnarts
The topic has been locked.

The Responsive JEM 3 years 11 months ago #24413

Cannot redeclare jem_string_contains() (previously declared in /var/www/vhosts/xxxxx/httpdocs/templates/rt_ambrosia/html/mod_jem_wide/default.php:34)

This error breaks page.

Any advice?
The topic has been locked.

The Responsive JEM 3 years 11 months ago #24416

  • jojo12
  • jojo12's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3426
  • Karma: 45
  • Thank you received: 381
Update to JEM 1.5.1 on the same place
on JEM 2.3.1 stable in latest Joomla (3.10.0) Protostar php7.4.15
Personally I use t4_stark template with t4_system plugin framework with bootstrap and fontawesome)
(I prefer free "Signal" or paid "Threema" instead of "Whatsapp".)
The topic has been locked.

The Responsive JEM 3 years 11 months ago #24421

I already did. The error is still happening.
The topic has been locked.

The Responsive JEM 3 years 11 months ago #24422

  • jojo12
  • jojo12's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3426
  • Karma: 45
  • Thank you received: 381
I am using the official joomla protostar template. There's no such problem. You can try. If this works for you too, then it has to do with some special settings of your special template.
on JEM 2.3.1 stable in latest Joomla (3.10.0) Protostar php7.4.15
Personally I use t4_stark template with t4_system plugin framework with bootstrap and fontawesome)
(I prefer free "Signal" or paid "Threema" instead of "Whatsapp".)
The topic has been locked.
Time to create page: 0.562 seconds

Donate

If you find JEM useful and if you use it on your site, please consider a donation to the project.

Private Messages

You are not logged in.

Follow us......