Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Issue with uploading venue images

Issue with uploading venue images 3 weeks 4 days ago #26848

Glad I'm not the only one! I had it happen with another venue just yesterday ... guess I forgot to save the venue first before trying to upload the image and had to start all over again.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Issue with uploading venue images 3 weeks 4 days ago #26849

  • jojo12
  • jojo12's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 3165
  • Karma: 45
  • Thank you received: 339
I try to reproduce in forefox this issue in Frontend on a clean joomla 3.9.14 on php 7.3.11 with protostar template and JEM 2.2.3.
The following is normal behaviour:
If I want to create a new event on a new location, I need first to create this location.
I click on the button "create new venue". This windows opens.
I choose the name of the location (is needed)
I go to the image and look for an image on my pc. The name of the image is shown in the field.
I click on save. The windows closes and I get a notification, which says, that the information is saved.
Then I click on the button "Create a new event".
I choose the name of the event, I choose a date, I choose a category.
I click on the button to choose a venue. There's a modal window which shows existing venues.
I choose the created new event, which will be shown in the field.
Then I save the new event.
I open the simple list, look for the new event and choose the venue.
The venue details page will open and I see the details of the venue with the venue image.
(It was always like that.)
Testing JEM 2.3.0 beta3 local on clean latest Joomla (3.9.11) Protostar php7.3.8 (no mails)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Issue with uploading venue images 3 weeks 4 days ago #26850

Every time I had the issue it was in the backend not the front end.
The following user(s) said Thank You: jojo12

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Issue with uploading venue images 3 weeks 3 days ago #26851

  • jojo12
  • jojo12's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 3165
  • Karma: 45
  • Thank you received: 339
Thanks to be more specified!
Testing JEM 2.3.0 beta3 local on clean latest Joomla (3.9.11) Protostar php7.3.8 (no mails)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Issue with uploading venue images 3 weeks 3 days ago #26852

  • jojo12
  • jojo12's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 3165
  • Karma: 45
  • Thank you received: 339
I was able to reproduce this issue in Backend:
I reproduced it in forefox this issue in Backendon a clean joomla 3.9.14 on php 7.3.11 with protostar template and JEM 2.2.3.
I will control, if this happens in JEM 2.3.0 prerelease too.
ALERT: This happens in JEM 2.3.0 prerelease too! Made an issue in github!

Temporarily Solution: Creating a new venue in backend: before adding an image, you have to save your other inputs (after all the name). After you can add the image!
But we are working on a better solution. Sorry.
Testing JEM 2.3.0 beta3 local on clean latest Joomla (3.9.11) Protostar php7.3.8 (no mails)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by jojo12.

Issue with uploading venue images 3 weeks 3 days ago #26853

I suppose you reproduce the problem for the events themselves too ?
The following user(s) said Thank You: jojo12

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.204 seconds

Donate

If you find JEM useful and if you use it on your site, please consider a donation to the project.

Private Messages

You are not logged in.

Follow us......