Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC:

[SOLVED]JEM Kunena forum problems 1 year 4 months ago #27966

  • jojo12
  • jojo12's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3485
  • Thank you received: 389
Hi, with my smartphone there is a problem to read posts: The text is always cut on the right side, even when I use landscape mode. In normal pc it is ok.
on JEM 2.3.3 stable in latest Joomla (3.10.2) Protostar php7.4.15
Personally I use t4_B5 template with t4_system plugin framework with bootstrap 5 and fontawesome)
(I prefer free "Signal" or paid "Threema" instead of "Whatsapp".)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[SOLVED]JEM Kunena forum problems 1 year 4 months ago #27967

@Jojo

I can confirm the problem.. might be a problem with css of site template or just a problem of kunena. Don t know.

Have to say that the problem has been there for a long time, months/year.. if remembered correctly it was also mentioned before.

maybe Ernst has some time to resolve it.

Greetings,
Blue
(won't respond to PM)
==================================================================
running: pre-alpha JEM 4.x (custom version) + Joomla 4.0.0-beta7 + PHP 7.3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[SOLVED]JEM Kunena forum problems 1 year 4 months ago #28001

  • jojo12
  • jojo12's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3485
  • Thank you received: 389
@ernst67:
kunena.css
instead of:
#kunena.layout div.kblock div.kbody {
    word-wrap: break-word;
}
should be:
#kunena.layout div.kblock div.kbody {
    word-wrap: anywhere;
}
on JEM 2.3.3 stable in latest Joomla (3.10.2) Protostar php7.4.15
Personally I use t4_B5 template with t4_system plugin framework with bootstrap 5 and fontawesome)
(I prefer free "Signal" or paid "Threema" instead of "Whatsapp".)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[SOLVED]JEM Kunena forum problems 1 year 4 months ago #28002

thanks

I will have a look later this week. First thing that needs to happen is an update of both Kunena and the template.
Both have new versions I noticed, but I want to take a site backup first off course.

BTW:
Why are we dicussing this in a public part of the forum with visitors mingling in and commenting?

Can I move this to the DEV forum?
JEM 2.3.0
Joomla 3.9.20
PHP 7.1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

[SOLVED]JEM Kunena forum problems 1 year 4 months ago #28005

Guess it can be moved as its in wrong main category.

have to say that it's a general public problem as a lot of visitors will experience it.. This way people will now it's picked up. And no problem to discuss it in the open

But to answer: looking at category-name i can understand why it's located here.
(won't respond to PM)
==================================================================
running: pre-alpha JEM 4.x (custom version) + Joomla 4.0.0-beta7 + PHP 7.3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by Bluefox.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.365 seconds

Donate

If you find JEM useful and if you use it on your site, please consider a donation to the project.

Private Messages

You are not logged in.

Follow us......